L'edifici de l'Aliança Francesa de Sabadell, en lloguer per 6.000 euros als portals d'Internet

L'entitat va vendre l'immoble per eixugar el deute que arrossega

Façana de la Casa Taulé, seu fins fa poc de l'Aliança Francesa de Sabadell
Façana de la Casa Taulé, seu fins fa poc de l'Aliança Francesa de Sabadell
Redacció
21 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:43h
L'antiga seu de l'Aliança Francesa de Sabadell ha entrat al mercat de lloguer. Es tracta de l'edifici que fins fa uns mesos ocupava l'entitat al centre de Sabadell, la Casa Taulé. Concretament, l'immoble es pot llogar per un preu inicial de 6.000 euros mensuals, i es pot consultar en portals de lloguer d'immobles, on l'ha penjat una immobiliària local.

L'entitat es trobava en una situació de risc de tancament imminent pels problemes econòmics que arrossegava, i finalment va acabar baixant la persiana. Recentment, per saldar part del deute, va vendre l'edifici, i l'actual propietari l'ha posat en lloguer.

Concretament, l'edifici és una antiga casa pairal propietat d'Antoni Taulé i Soley, construïda l'any 1902 per l'arquitecte Enric Fatjó i Torres. Compta amb un pati interior, té secció rectangular i dividit en planta i dos pisos, amb rajola decorativa i ferro forjat en diferents espais. 

En total, disposa d'una superfície construïda 669 metres quadrats. Al pati, concretament, es disposa d'un mural amb les quatre estacions que va elaborar al 1941 Ricard Marlet.