SANT JOAN

Sabadell compta amb la seva primera bateria pirotècnica per Sant Joan

També s'ha creat una font dedicada als mercats municipals de la ciutat

per Albert Segura, Sabadell | 21 de juny de 2019 a les 09:00 |
La nova bateria dedicada a Sabadell | Albert Segura
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La ciutat de Sabadell compta des d'aquest Sant Joan amb la seva pròpia bateria pirotècnica. Es tracta d'un producte de cent llançaments, que compta amb una il·lustració de la Torre de l’Aigua elaborada pel dibuixant de còmics sabadellenc Ismael Ferrer.

Es tracta del nou producte que la botiga de petards del barri de Merinals Petards 4x4 ha fet per aquest Sant Joan. A més, també ha creat una font dedicada als mercats municipals de la ciutat, i que compta amb la imatge d'un drac a la part superior del Mercat Central. És per això que s'ha batejat amb el nom de Font del Mercat Central.

 

La Font del Mercat Central. Foto: Albert Segura


La botiga suma aquests productes a altres que tenen la marca Sabadell com la Font del Castell de Can Feu, la Font de les Bruixes del Nord o la Bateria dels Castellers, entre d’altres. A ells s'hi sumen d'altres novetats d'aquest any, com les Nuclear Bomb, que reprodueixen el núvol d'una bomba atòmica, o uns productes que s'enlairen mentre desprenen colors, adreçats als més petits.

 

L'equip de la botiga amb els productes amb segell sabadellenc. Foto: Albert Segura

 

Participació