Ciutadans trenca amb Marta Farrés fins que no retiri la pancarta dels presos polítics

Asseguren que no es reuniran amb l'alcaldessa

La pancarta a la façana de l'Ajuntament
La pancarta a la façana de l'Ajuntament | Albert Segura
Redacció
20 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:53h
Ciutadans ha anunciat que no celebrarà reunions bilaterals amb el govern municipal de Marta Farrés fins que el PSC "posi una data per a retirar la pancarta en favor dels presos polítics de la façana del consistori. Avui mateix, el portaveu taronja, Adrián Hernández, ha suspès la cita que estava prevista per a aquesta tarda amb Farrés.

La decisió es produeix després que ahir va advertir a l'alcaldessa que "no hi ha excuses vàlides perquè romangui un símbol partidista i separatista en un edifici institucional que és de tots els sabadellencs", considerant que "cada dia que la pancarta segueix penjada, s'està acceptant que Espanya no és una democràcia" i això és "intolerable". 

Per això, el portaveu ha assenyalat que el PSC "té un compromís amb els seus votants que no són independentistes" i que "esperen que els seus representants facin complir la llei". En aquest sentit, ha recomanat als socialistes que "deixin enrere complexos sense sentit i prenguin les regnes d'aquesta situació", sobretot perquè la nova alcaldessa va prometre en el seu discurs d'investidura "governar per a tots els veïns de Sabadell".

Segons Hernández, la pancarta "és un símbol que no ajuda ni a la tolerància ni a la convivència entre els ciutadans", i "no pot seguir exposat a l'Ajuntament que ens representa a tots sense importar la nostra ideologia".