El Fresc Festival programa una segona funció de l'espectacle inaugural davant l'èxit de taquilla

Les Nits dels Musicals va esgotar les entrades a més d'una setmana de l'estrena

Una de les actuacions del Fresc Festival d'edicions anteriors
Una de les actuacions del Fresc Festival d'edicions anteriors | Juanma Peláez
NacióDigital
20 de juny del 2019
El Fresc Festival 2019 ha programat una segona funció de la cita inaugural per la bona acollida que ha tingut entre els espectadors. Serà el proper 30 de juny, a partir de les 21.30 hores, als Jardins de l'Espai Cultura. Es tracta d'un espectacle, de producció pròpia, la Nit dels Musicals, un homenatge a l'escena sabadellenca. 

El títol està dirigit novament per Albert González i enguany recorda el Teatre Sant Vicenç, una veterana formació del barri de la Creu Alta que acaba de celebrar el seu centenari i que ha signat alguns dels musicals més exitosos dels últims anys. Compta amb Toni Ten com a director musical i amb les coreografies de Cristina Allande, amb Beatriu Boronat, Laura Lozano, Maria del Valle, Francesc Asens, Marcel Castillejo i Marc Pont, juntament amb un seguit de convidats sorpresa alguns dels quals rememoraran personatges que, al seu moment, van marcar la seva carrera teatral.

El Fresc Festival 2019 arrencarà el 26 de juny i s'allargarà fins al 22 de juliol al Jardí de l'Espai Cultura Sabadell. El programa inclou 27 propostes de música, teatre i escena familiar, entre d'altres.

Entre alguns dels noms que visitaran la ciutat hi haurà Gerard Quintana, Àngels Bassas i Pep Poblet, Cesk Freixas, el cor Vakombà, l'obra teatral Les coses excepcionals, protagonitzada per Pau Roca; el saxofonista Dani Nel·lo, la comèdia Al Sostre, amb Oriol Grau i Pau Ferran; Arnau Tordera, el poeta Manuel Rivas, L'últim indi o Mishima.