Farrés assegura que es poden estudiar «altres possibilitats» d'ús de La Bassa

L'alcaldessa ho condiciona a que sigui compatible amb les instal·lacions

L'alcaldessa, Marta Farrés, amb la regidora d'Esports, Laura Reyes
L'alcaldessa, Marta Farrés, amb la regidora d'Esports, Laura Reyes | Albert Hernàndez
19 de juny del 2019
Actualitzat a les 15:36h
Aquest dimecres ha obert La Bassa, i així ho estarà fins a l'1 de setembre. La flamant alcaldessa, Marta Farrés, ha visitat les instal·lacions en aquest primer dia i no ha descartat que se li puguin donar "altres possibilitats" al complex. Una voluntat que l'anterior govern municipal ja havia manifestat amb la idea de culminar la regeneració de l'espai. 

Farrés ha recordat que fa una mica més d'una dècada, quan era regidora, "ja vam començar a fer-hi coses" i ha apuntat a la celebració de la primera edició de l'Embassa't. L'Ajuntament de Sabadell, tal com ha expressat està "obert" perquè hi hagi altres usos, tot i que ha posat com a condició que sigui "compatible" amb la piscina. 
 

La Bassa el primer dia d'obertura Foto: Albert Hernàndez


Ha posat èmfasi en "donar joc" a La Bassa, però que és una filosofia aplicable a la resta d'equipaments municipals, "donar el màxim d'ús, perquè hi passin coses com més ciutadans hi assisteixin". 

L'alcaldessa ha garantit que La Bassa està a "ple rendiment i funcionament" i que ha quedat "una bona instal·lació", que "s'ha posat al dia per deixar-la en les millors condicions". L'obertura d'aquest equipament obre la temporada d'estiu a la ciutat, que ha arrencat el passat cap de setmana amb totes les piscines municipals accessibles, per les quals han desfilat unes 300 persones.