Instal·lats en un ambient estiuenc

Temperatures, a les hores centrals, que poden superar els 30 graus

Domini absolut del sol
Domini absolut del sol | Antonina Coromina
NacióDigital
18 de juny del 2019
Actualitzat a les 22:39h
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dimecres cel serè o poc ennuvolat pel pas d'alguns núvols alts. A partir de la tarda arribaran i es formaran alguns intervals de núvols a l'extrem oest del país i al quadrant nord-oest. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, preferentment al sector sud. A partir de mitja tarda es faran més abundants i extensos. A la tarda són possibles alguns ruixats minsos a l'extrem nord del Pirineu Occidental.

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més baixa, sobretot a ponent. Els valors es mouran entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 13 i 18 ºC al prelitoral i al litoral nord, i entre 15 i 20 ºC a la resta del litoral. Hi haurà inversió tèrmica matinal.

La temperatura màxima baixarà lleugerament a l'extrem nord-est, pujarà lleugerament a ponent, a l'interior de les Terres de l'Ebre i a la Catalunya Central. A la resta es mantindrà sense canvis importants. Els valors oscil·laran entre 30 i 35 ºC a ponent, a la Catalunya Central i a l'interior de les Terres de l'Ebre, entre 23 i 28 ºC al litoral, i entre 28 i 33 ºC a la resta del territori.