La sabadellenca Claudia Pérez acaricia el podi al Campionat d'Espanya de Triatló a Roquetas de Mar

L'actuació li ha valgut per anar convocada al Campionat d'Espanya per comunitats autònomes

Pérez sortint del circuit d'aigües obertes
Pérez sortint del circuit d'aigües obertes | Triathlon in the world
NacióDigital
18 de juny del 2019
Actualitzat el 10 de juliol a les 11:26h
La triatleta del CN Sabadell, Claudia Pérez s'ha quedat a un pas del podi al Campionat d'Espanya de Triatló, celebrat a Roquetas de Mar (Almeria) els dies 8 i 9 de juny. Va acabar quarta sub-23 i vuitena de la general, en un certamen amb un nivell alt dels participants.

El circuit de natació, de 750 metres, en aigües obertes va ser el més dur per a la vallesana. Després va afrontar 20 i 5 quilòmetres en bicicleta i cursa a peu. En total va destinar 1h9'12" a completar la prova.

La sabadellenca en el tram amb bicicleta Foto: Triathlon in the world

El bon paper a terres andaluses li han valgut perquè es pugui treure l'espina del podi i a principis de juliol disputarà el Campionat d'Espanya per comunitats autònomes. Pérez ha estat convocada per aquesta cita, que tindrà lloc a Madrid.