Castellar programa més d'un centenar d'activitats per aquest estiu

Arrenquen a partir d'aquest dissabte

Una imatge d'arxiu de les activitats d'estiu a Castellar
Una imatge d'arxiu de les activitats d'estiu a Castellar | Ajuntament de Castellar
NacióDigital
18 de juny del 2019
Actualitzat a les 19:13h
Més d’un centenar d’activitats lúdiques i culturals donaran forma aquest 2019 a la programació d’activitats d’estiu de la vila. D’entre aquestes, destaquen les propostes de les Nits d’Estiu. Una de les activitats destacades d’enguany serà la celebració de la segona edició del Tast d’Estiu, una iniciativa que fusiona la gastronomia amb la música, el lleure i els jocs d’aigua a la plaça de Catalunya i que l’any passat, en la seva estrena, va atraure unes 3.000 persones.

Un altre dels atractius de les Nits d’Estiu seran els espectacles a l’aire lliure que cada any organitza l’Ajuntament, i que enguany compten amb tres propostes programades els tres últims divendres de juliol.

El dia 12 la plaça d’El Mirador acollirà la proposta Back 2 Classics, un espectacle de llit elàstic, ple d’humor, poesia i caramboles, amb l’acròbata Ángel de Miguel García. Divendres dia 19 serà el torn d’Eròtic giust, un concert als Jardins del Palau Tolrà en què vuit músics exploren la composició musical i escènica a través de lletres explícitament eròtiques i l’estructura rítmica del giusto-sil·làbic.

Finalment, les propostes musicals es tancaran a la plaça d’El Mirador divendres 26 de juliol amb el concert Viladesau. De músic a mite, un recorregut per la vida i l’obra del músic i compositor Ricard Viladesau a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona i amb l’actriu Susana del Saz.

Propostes diàries 

A banda dels concerts dels caps de setmana, com cada any les Nits d’Estiu comptaran amb propostes singularitzades que s’han programat entre setmana. Així, les nits dels dimarts 2, 9, 16, 23 i 30 de juliol Mi Tumbao Sabadell serà l’encarregat de dur a terme, per quart any consecutiu, un curs gratuït de bachata i roda cubana, que es duran a terme a la plaça de Cal Calissó.

A més, el Juliol Jove també ha previst sessions de cinema a l’Auditori, a les 19.30 hores, els dimecres 3, 10 i 17 de juliol, amb la projecció de la saga El Corredor del Laberinto, monòlegs a la plaça de Cal Calissó els dijous 4, 11 i 18 de juliol, a les 21.30 hores, amb les actuacions d’Edu Mutante, Txabi Franquesa i David Sas, respectivament.

Així mateix, els dissabtes 13, 20 i 27 de juliol l’Ajuntament i El Calissó d’en Roca han programat tres sessions de cinema a la fresca amb comèdies de les darreres dècades que es projectaran a les 22 hores a la plaça de Cal Calissó. Les pel·lícules escollides són Los locos del Cannonball, de 1981 (13/07), La màscara, de 1994 (20/07) i Resacón en Las Vegas, de 2009 (27/07).