Detenen tres homes quan acabaven de robar en cases del Vallès amb el mètode de la radiografia

També havien actuat a domicilis de Parets, Lleida i Reus

NacióDigital
18 de juny del 2019
Actualitzat a les 16:32h
Els objectes robats recuperats per la policia
Els objectes robats recuperats per la policia | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra van detenir el 12 de juny tres homes per robar en cinc domicilis de Granollers, Lleida, Parets del Vallès i Reus. Forçaven les portes, tant la de l'edifici com la de l'immoble, amb el mètode conegut com la radiografia, utilitzant un plàstic. S'havien emportat diners en efectiu, joies i aparells d'electrònica. Els detinguts són de nacionalitat colombiana, de 41 a 45 anys i veïns de l'Hospitalet i del Vendrell. Van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. La investigació va començar a principis de maig, quan un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona fora de servei va detectar tres homes realitzant actes preparatoris per cometre un robatori amb força en un domicili d'Olesa de Montserrat.

Els Mossos van aconseguir identificar-los i tots tres tenien antecedents policials del mateix tipus de delicte. Els investigadors han pogut acreditar la pertinença a grup organitzat i quatre robatoris a Granollers, Lleida, Parets del Vallès i Reus. 

El 12 de juny, els investigadors els van localitzar a Granollers, just quan acabaven de robar en un domicili, i van aconseguir recuperar tots els objectes sostrets. El jutjat en funcions de guàrdia del municipi va autoritzar dues entrades i registres en els seus domicilis i van localitzar altres objectes robats, com rellotges de gamma alta, joies i aparells electrònics.