Arriba a Sant Quirze el musical «Jan&Julia: Welcome Nanny»

L'espectacle en anglès i català està dirigit a nens d'entre 4 i 10 anys, i tindrà lloc aquest dissabte al teatre La Patronal

Nació Sabadell
25 d'agost del 2015
Actualitzat a la 13:18h
Aquest dissabte 29 d’agost arribarà al teatre La Patronal de Sant Quirze del Vallès l’espectacle "Jan&Julia: Welcome Nanny!", un musical en català i anglès adreçat a nens d’entre 4 i 10 anys i que té per objectiu apropar els infants a la llengua anglesa d’una manera lúdica i natural. El muntatge podrà veure’s en dues sessions, a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda, amb entrada gratuïta que cal reservar a l’adreça de correu electrònic [email protected]. Hi ha 170 localitats disponibles per a cada sessió, que podran recollir-se mitja hora abans de l’espectacle a les taquilles del teatre.
 
"Jan&Julia: Welcome Nanny!" és un espectacle innovador que ha estat coproduït per Kids&Us, empresa de referència en l’ensenyament de l’anglès a infants (a partir del mes de setembre comptarà amb 266 escoles i 85.000 alumnes a Europa i Mèxic), i el servei educatiu del teatre Kursaal de Manresa, pioner en el camp de projectes educatius impulsats des d’un teatre públic.
 
L’espectacle explica la història de dos germans (el Jan i la Julia) que tenen una nova cangur anglesa, la Danielle. Amb ella, cantaran cançons, aprendran jocs i faran que un dia de pluja es converteixi en un dia lluminós i divertit. L’espectacle combina diàlegs i música amb la interpretació de peces clàssiques de musicals i pel·lícules. El plantejament dels diàlegs, amb l’anglès i el català com a llengües vehiculars, així com de les cançons i coreografies s’ha treballat per a què els nens i nenes no angloparlants puguin entendre l’argument d’una manera fàcil.