tribunals

La justícia dona la raó a l'Ajuntament per les liquidacions d'Smatsa del 2014 al 2016

Sosté que el recurs de l'empresa no era per un error sinó contra aquestes quantitats

per NacióDigital, 14 de juny de 2019 a les 15:43 |
Les instal·lacions de la concessionària | Albert Hernàndez
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Jutjat contenciós administratiu número 10 de Barcelona ha desestimat el recurs que Smatsa va interposar contra els documents cobratoris de les liquidacions dels anys 2014 a 2016. Ha justificat la decisió, perquè "no es pot interposar un contenciós contra les cartes de pagament per valor dels prop de 3,5 milions d'euros" al tractar-se "d'un tràmit". 

A més, segons ha detallat el consistori, les al·legacions de la concesionària van contra els raonaments municipals de les liquidacions, que ja han estat recorregudes amb anterioritat en tres contenciosos diferents i per les quals es van pronunciar "altres sales". Per aquesta raó, ho ha definit com a "doble via impugnatòria" i que suposa la denegació del recurs.


Pel que a fa a les liquidacions, la del 2014 s’ha compensat amb la facturació. Per a la resta, 2015 i 2016, Smatsa ha sol·licitat el pagament fraccionat en quatre anys amb la presentació com a avals uns deutes empenyorats al banc que no han estat acceptats per tresoreria municipal.

 

Participació