El PSC recupera el govern de Cerdanyola amb Carlos Cordón com alcalde

Com a cap de la llista més votada a les eleccions municipals

Carlos Cordón, nou alcalde de Cerdanyola
Carlos Cordón, nou alcalde de Cerdanyola | Ajuntament de Cerdanyola
Redacció
15 de juny del 2019
Actualitzat a les 17:19h
Aquest dissabte s’ha constituït el nou Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, sorgit de les eleccions municipals del 26 de maig passat. El candidat del Partit Socialista de Catalunya, Carlos Cordón, ha estat investit alcalde, on la votació no ha donat cap majoria absoluta (13 vots) a alguna de les candidatures presentades i ha estat nomenat alcalde el cap de llista, Carlos Cordón, del PSC, el partit més votat a les eleccions municipals.

La sessió ha començat amb la constitució de la Mesa d’Edat, formada enguany per la regidora de més edat, Pilar Adell(En Comú Podem), i el regidor de menys edat, Gorka Samaniego (Ciutadans). Un cop investit el nou alcalde, han intervingut les i els portaveus dels diferents grups polítics amb representació al ple aquesta legislatura 2019-2023.

Carlos Cordón, en el seu primer discurs com a alcalde, s'ha compromès a ser l’alalcalde de tota a ciutadania. Cordón ha reconegut que són molts els reptes per fer de Cerdanyola una ciutat més justa, més prospera i més feminista. El nou alcalde diu no ser amant de les discussions acalorades i sí del diàleg i ha emplaçat a tot el ple a construir amplis consensos. "Treballem per ser dignes de la sort de representar a la ciutadania".