SBDxI demana a Podem que no cedeixi l'alcaldia de Sabadell als «còmplices de l''a por ellos'»

La secció local de l'ANC reclama a Marta Morell que replantegi la seva posició i opti per una "llista de progrés"

Marta Farrés i Marta Morell, celebrant el pacte de govern
Marta Farrés i Marta Morell, celebrant el pacte de govern | Albert Segura
14 de juny del 2019
Actualitzat a les 15:47h
Sabadell per la Independència (SBDxI), la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), demana a Podem que replantegi el sentit del seu vot a la investidura d'aquest dissabte a la capital vallesana, que es decantarà per sumar-se als del PSC i fer alcaldessa Marta Farrés. L'entitat ho fa després que aquest divendres l'assemblea ciutadana de Podem ha ratificat el pacte entre les dues llistes, amb 53 vots a favor.

"Serà Podem Sabadell qui haurà de decidir si volen donar suport a una llista de progrés o prefereixen fer-ho amb un partit, el PSC, que a més de ser els còmplices de l’a por ellos, els atonyinaments i el 155, tenen encara pendents, a Sabadell, casos de corrupció i una alcaldable que en va formar part els darrers 8 anys quan van estar al govern de la ciutat", assenyala l'entitat en un comunicat.

En aquest sentit, demana reconsiderar la postura en pro de la candidatura d'ERC representada per Juli Fernàndez, a qui la Crida per Sabadell ja ha anunciat que cedirà els seus vots, i on s'espera que Junts per Sabadell faci el mateix.