Activitats de la Festa Major de Sant Quirze

L’espectacle d’en Peyu, el concert de la Judit Neddermann o els In Crescendo són algunes de les apostes d’enguany

Nació Sabadell
25 d'agost del 2015
Actualitzat a les 10:53h
Espectacles infantils, música, tradició i apostes innovadores conformen la programació de la Festa Major d’enguany. Del 27 al 31 d’agost el municipi es vesteix de festa per acollir una oferta variada pensada per a tots els públics. 

Alguns dels plats forts d’enguany tenen l’humor com a protagonista. És el cas de l’obra de teatre "Jo tinc un amic que…" de l’actor Peyu. Es tracta d’una obra que no té massa coses en comú amb els monòlegs convencionals, sinó que troba el seu punt còmic precisament qüestionant-se els tòpics de la comicitat.

Les activitats infantils centren també bona part del programa. Repeteix edició el festival de música "Petit Embassa't", adreçat a les famílies perquè infants i grans s’ho passin d’allò més bé escolant música i participant en originals tallers. Entre les actuacions estelars, la de la coneguda Dàmaris Gelabert.

També en l’àmbit musical destaquen les actuacions de la Judit Nedderman dissabte. La cantant i autora de cançons omplirà la plaça Anselm Clavé amb un concert intimista, elegant i ple d’emocions. A continuació, el "Landry i l’orquestra gitana" inauguraran la mitjanit amb la rumba clàssica catalana.

Diumenge, ho faran els "In Crecendo", el grup vocal guanyador de la darrera edició del programa de TV3 "Oh Happy day".  D’altra banda, a la Masia Can Feliu actuaran "Alquadrat", un grup format per joves músics santquirzencs en la seva majoria que porten ja més de 120 concerts i tres anys d’experiència.

L’aposta més juvenil ve de la mà de les Barraques, que cada nit oferirà al Parc de Can Feliu propostes per a tots els gustos. Podeu consultar tota la informació al bloc de Festa Major