El centre de Sabadell acull una ​fira de «food trucks» aquest cap de setmana

A la plaça Doctor Robert

Les food truck tornen al cor de Sabadell.
Les food truck tornen al cor de Sabadell. | Albert Segura
Redacció
13 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:42h
La quarta edició de la fira Happy Food Trucks Sabadell arriba aquest divendres, 14 de juny, amb 10 furgonetes-restaurant que serviran diferents tipus de menjars. La mostra romandrà a la plaça del Doctor Robert fins al diumenge 16 i oferirà una oferta gastronòmica que es complementarà amb actuacions musicals i activitats infantils, entre d’altres propostes.

Pel que fa a les actuacions musicals, està previst que el divendres 14, a les 7 de la tarda, actuï el DJ Chimi Hendrixx. Més tard, a les 22.30 h, serà el torn del concert amb Happy FT Band.

Dissabte dia 15, a les 13 h, arribarà el concert acústic de folk-pop de la mà de David Ros. Entre les 19 i les 20 h arribarà l’espectacle familiar Tubs del Món que amenitzarà Xavi Lozano. A les 22.30 h hi haurà concert Karaoke en directe amb The Mortimers.

El darrer dia, diumenge dia 16, també hi haurà dues cites. D’una banda, el concert de l’escola de música MUBA a les 13 h i, d’una altra, una sessió d’indietrònica amb el DJ Gretaylosgarpo a les 19 h.

L'organització de la fira va a càrrec d’Aupamusic, que gestiona des de fa 5 anys el tour Happy Food Trucks, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell, entre d’altres.