ERC i la Crida pressionen a Podem per barrar el pas del PSC a l'alcaldia

Les dues formacions esgotaran fins al final evitar que Marta Farrés sigui l'alcaldessa

Els candidats a l'alcaldia d'ERC i la Crida, Juli Fernàndez i Maties Serracant
Els candidats a l'alcaldia d'ERC i la Crida, Juli Fernàndez i Maties Serracant | Juanma Peláez
NacióDigital
13 de juny del 2019
Actualitzat a les 10:42h
Impedir que el PSC recuperi l'alcaldia. Aquest és l'objectiu d'ERC i la Crida per Sabadell, amb diferents matisos, mentre els republicans apel·len a "no retornar al passat", els cupaires volen evitar la tornada de "la corrupció" al consistori vallesà. I els dos dirigeixen els seus missatges a Podem, que, per ara, no té "res a dir". Almenys pel que fa a les ofertes d'ERC. 

Malgrat que la candidata de la formació morada, Marta Morell, ja ha signat un acord de govern amb la socialista, Marta Farrés, perquè aquest sigui alcaldessa, els republicans el consideren "precipitat". Segueixen mantenint l'esperança que en el ple d'investidura que el seu candidat, Juli Fernàndez, pugui ser escollit alcalde. "No són pocs els votants, de totes les forces polítiques de la ciutat, que ens mostren la seva indignació pel que pot succeir dissabte, ja que en cap moment de la campanya es va dir que amb el seu vot es faria possible el retorn dels hereus del "Mercuri a l’alcaldia de la ciutat", ha manifestat. 

Per la seva banda, la Crida ha proposat a ERC i Podem formar un tripartit “nítidament anticorrupció” i evitar “el retorn de la corrupció” a l’alcaldia. En aquest sentit, ha interpel·lat a la "coherència i honestedat" de la gent de Podem. A més, és tan cabdal aquest objectiu que posen a disposició els tres regidors electes “per jugar el paper que sigui necessari” per aconseguir-ho.