​Intervenen 2.850 plantes de marihuana en una planta baixa d’un domicili de Cerdanyola

Els Mossos xifren la intervenció en més de 230.000 euros i van detenir dues persones

El decomís de tot el material intervingut pels Mossos
El decomís de tot el material intervingut pels Mossos | Mossos d'Esquadra
NacióDigital
12 de juny del 2019
Actualitzat a les 10:40h
2.850 plantes de marihuana, quatre quilograms de cabdells secs i 8,5 de verds, 900 grams d’haixix i 500 grams de pol·len de marihuana. Aquest és el botí d’un escorcoll fet pels Mossos d’Esquadra en una planta baixa d’una habitatge del carrer Santa Maria de Cerdanyola. Això, cal sumar-hi una infraestructura pel cultiu d’aquesta droga, amb aparells d’aire condicionat, sistema de regadiu, ventiladores i transformadors, entre d’altres.
 
Una troballa que es va produir el passat 7 de juny, després que la policia catalana sabés de l’activitat que es va produir a l’interior del domicili. Quan els agents van entrar, amb l’autorització del Jutjat d’Instrucció número 7 de Cerdanyola, van sorprendre dues persones, un home, de 54 anys, i una dona, de 48, veïns del municipi, que van ser detinguts i després de prestar declaració, en el cas d’ell, ja que ella ho va fer en dependències policials, van quedar en llibertat amb càrrecs.
 
La plantació estava repartida per diferents estances dedicades al cultiu, assecament i emmagatzematge. Entre les plantes intervingudes, n’hi havia 48 anomenades “plantes mare”, valorades en més de 190.000 euros. Aquestes, sumades a la resta d’intervingudes, superarien els 230.000 euros.
 
A més, la policia també va trobar rellotges d’alta gamma, diversa quantitat de pedres tipus zirconita, entre d’elements que sospiten que haurien adquirit fruit dels beneficis de la venda il·legal d’estupefaents.