En menys de 15 hores cremen un contenidor, un arbre i la façana d'un edifici per diversos punts de Sabadell

El primer es va registrar a les 5.40 hores i a les 19.08 d'aquest diumenge

NacióDigital
10 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:12h
El carrer on s'ha registrat l'incendi més virulent
El carrer on s'ha registrat l'incendi més virulent | Google Maps
Sabadell ha patit tres episodis de crema de contenidors al llarg d'aquest diumenge que han tingut afectació en un arbre i la façana d'un edifici. De fet, s'han concentrat en menys de 15 hores per diferents barris de la ciutat. El primer ha arribat quan passaven 39 minuts de la mitjanit, al carrer Agnès Armengol, 70-72. 

En aquest cas, el foc ha afectat parcialment una unitat de reciclatge de paper. Tot i així, les flames han arribat fins a la façana d'un l'edifici, al carrer Paco Mutlló. Fins al lloc s'han desplaçat dues unitat de la Policia Municipal de Sabadell i una de Bombers. 

El segon ha arribat a les 5.40, al carrer Vilarrúbias, 124, on el contenidor ha quedat totalment calcinat. Les flames han afectat un arbre que hi havia al costat. Fins al lloc també s'han desplaçat dues unitats de la Policia Municipal de Sabadell i una de Bombers.   

Per últim, a les 19.08 hores, al carrer Saboneria amb el de Can Viloca s'ha declarat un incendi en un contenidor, que només ha afectat el seu contingut. Els Bombers han enviat una dotació, igual que el cos policial.