Ramon Vidal (Ara Sabadell) continuarà fent política «des del carrer» després de perdre representació al ple

El regidor en funcions critica l'acord de govern de Podem, tot i acceptar l'alcaldia socialista per la victòria a les urnes

El líder d'Ara Sabadell, Ramon Vidal
El líder d'Ara Sabadell, Ramon Vidal | Jose Peláez
NacióDigital
10 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:50h
El candidat a l’alcaldia d’Ara Sabadell, i regidor de Salut en funcions, Ramon Vidal, ha assegurat que seguirà fent política “des del carrer”, després de no obtenir representació al ple municipal -va sumar 580 vots-. Una cita electoral que amb tres mesos “no han estat suficients” per fer arribar les propostes i ha assegurat que “no agraden a determinades elits de la vella política”.

Així s’ha decidit en el consell local de la formació, en el qual Vidal va posar sobre la taula la seva dimissió, però que va ser rebutjada per unanimitat. Els militants li van renovar el suport “per consolidar el projecte municipalista”.

En aquest sentit, Vidal ha reivindicat que el partit no té “motxilles d’altres despatxos” i ha apuntat cap als comuns i Podem. Precisament, de la formació morada ha criticat l’acord al qual va arribar Marta Morell amb l’alcaldable socialista, Marta Farrés. Tanmateix, ha matisat que la llista més votada “té un pes decisiu en el futur de la ciutat”.

Vidal ha posat èmfasi que Ara Sabadell “no som Podem ni comuns” i que té “un clar contingut social al servei de la ciutadania”, una postura que defensaran “amb fermesa”.