Convocada una protesta durant la investidura de Farrés per la decisió de retirar la pancarta dels presos

Es tracta d'una acció on hi participaran membres dels CDR

La pancarta dels presos polítics, durant la presentació de l'acord entre PSC i Podem a Sabadell
La pancarta dels presos polítics, durant la presentació de l'acord entre PSC i Podem a Sabadell | Albert Segura
Albert Hernàndez / Albert Segura
09 de juny del 2019
Actualitzat el 10 de juny a les 17:05h
Aquest proper dissabte, 15 de maig, la plaça Sant Roc serà l'escenari de la investidura de Marta Farrés (PSC), si res canvia, gràcies a l'acord de govern a què ha arribat amb Marta Morell (Podem). Es preveu, però, que a la plaça hi hagi una protesta ciutadana davant la decisió de retirar la pancarta dels presos polítics, dos dels quals són veïns de la ciutat (Carme Forcadell i Jordi Cuixart).

Divendres Farrés i Morell van assegurar que retirarien la pancarta i també els llaços grocs que hi ha penjats a diferents equipaments municipals. El passat 28 de maig, dos dies després de les eleccions municipals, l'actual govern va decidir tornar a situar la pancarta al seu lloc, passada l'obligació de la Junta Electoral d'ocultar tot símbol considerat partidista, però amb el nou govern es retirarà.

A través de les xarxes, però, s'ha mobilitzat la ciutadania per protestar davant d'aquesta decisió, amb la consigna de restituir-la quan el govern del PSC i Podem la tregui. La cita s'ha convocat a les 12.00 hores.