Llibertat amb càrrecs per un veí de Sabadell detingut per matar una botiguera fa 12 anys

Fiscalia no demana l'ingrés a presó; la causa està oberta per un delicte d'homicidi

NacióDigital
08 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:12h
El jutjat d'instrucció número 5 de Sabadell ha acordat la llibertat provisional amb càrrecs pel detingut per la mort d'una dependenta d'una sabateria de Sabadell fa 12 anys, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

El jutge li ha retirat el passaport i li ha prohibit sortir del país, amb compareixences setmanals al jutjat. La fiscalia no havia demanat l'ingrés a presó del detingut. La causa està oberta per un delicte d'homicidi.

Els Mossos d'Esquadra el van detenir el 5 de juny com a autor de la mort d'una dona a Sabadell el 28 febrer del 2007. Uns clients van trobar la víctima morta a l'interior de la botiga just abans de l'hora de tancament. Els agents que es van desplaçar al lloc dels fets van constatar que el cos presentava ferides d'arma blanca.

La Unitat Central d'Homicidis i Agressions Sexuals va començar una investigació que va permetre identificar l'autor, un home de 68 anys, espanyol i veí de Sabadell. El 5 de juny va ser detingut i aquest divendres ha passat a disposició del jutjat d'instrucció número 5 de Sabadell.