trànsit

Els vehicles ho tenen més difícil per circular a gran velocitat per Torre-romeu i Espronceda

Uns treballs permeten protegir els vianants

per Redacció , 8 de juny de 2019 a les 18:00 |
Actuació feta a Torre-romeu | Ajuntament de Sabadell
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Sabadell ha acabat les actuacions de millora a Torre-romeu i al carrer d’Aribau, al barri d’Espronceda, que tenen per objectiu millorar la seguretat viària, protegir els vianants i pacificar la velocitat dels vehicles motoritzats.

En el cas de Torre-romeu, l’actuació ha consistit a elevar una cruïlla en plataforma única a la ronda de l’Ebre cantonada amb el carrer del Llobregat, per tal de reduir la velocitat dels vehicles i disminuir-ne el risc que representa per a vianants i conductors.


Pel que fa a Espronceda, han acabat amb èxit els treballs d’elevació de diverses cruïlles del carrer d’Aribau amb els carrers que el travessen. L’actuació busca reduir la velocitat dels vehicles al carrer, ja que es produeixen massa sovint comportaments incívics i perillosos, com també facilitar el trànsit segur dels vianants per les cruïlles, de manera que les voreres d’ambdues bandes s’uneixen en plataforma única a l’altura de les cruïlles i en els extrems del carrer.

 

Participació