Sabadell acull el segon concurs d’Instagram aquesta Festa Major

La participació serà automàtica utilitzant l'etiqueta #concurs_fmsbd15

Redacció
24 d'agost del 2015
Actualitzat el 01 de setembre a les 14:10h
L'Ajuntament de Sabadell ha organitzat per a la Festa Major d'enguany el segon concurs de fotografia a la xarxa social Instagram. L’objecte del concurs és animar la participació de la ciutadania a la festivitat i promocionar la ciutat utilitzant l’etiqueta #concurs_fmsbd15, fet que implicarà automaticament la participació en el concurs.

El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la Festa Major, les seves activitats i la participació ciutadana. Es poden penjar tantes fotografies com es desitgi. Les persones que vulguin participar en el concurs han de pujar les fotografies entre el divendres 4 de setembre, a les 9 del mati, i el dilluns 7, a les 12 de la nit. Es tindrà en compte la qualitat artística de la fotografia, ajustament a alguns dels àmbits de la festa i l’originalitat. La participació en el concurs és gratuïta, el jurat seleccionarà 4 fotografies guanyadores entre les que millor responguin als criteris, una per a cada un dels àmbits en què es divideix la festa: la festa tradicional, la festa familiar i infantil, les arts i el patrimoni a la Festa i l’esport i la festa, com també 2 fotografies finalistes de cada àmbit.

Es considerarà també guanyadora per votació dels usuaris d’Instagram, la fotografia que obtinguin durant el dia 14 de setembre de 2015 el nombre més gran de “m’agrada” i seran finalistes les dues següents fotografies que més hagin agradat. El premi pels cinc guanyadors serà de dues entrades per a dos espectacles als teatres municipals entre els mesos de setembre i desembre del 2015. El premi per als deu finalistes serà dues entrades per un espectacle als teatres municipals entre els mesos de setembre i desembre del 2015.

Els guanyadors i finalistes podran triar entre els espectacles que siguin organitzats directament per l’Ajuntament de Sabadell. El jurat emetrà públicament un veredicte el divendres 25 de setembre a partir de les 12 del migdia i el publicarà al web Sabadell+ Cultura i a les xarxes socials que utilitzi l’Ajuntament, seleccionant les millors fotografies (guanyadors i finalistes) que segons els criteris fixats s’adiguin als àmbits següents: la festa tradicional, la festa familiar i infantil, les arts i el patrimoni a la festa, i l’esport i la festa. En el mateix procediment dictaminarà quines han estat les fotografies que més han agradat al públic, quina té més m’agrada i quines són les finalistes. La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram, que es poden consultar a www.instagram.com/legal/terms.

La Festa Major a Internet i al mòbil

Cal recordar, així mateix, que tota la informació i el programa de la Festa Major es pot consultar a Internet a www.sabadell.cat/festamajor i a www.sabadell.cat/cultura. Tant els dies previs com durant la Festa s’anirà informant del desenvolupament de la celebració a www.sabadell.cat i a través del twitter @premsasabadell, @sbdcultura i @sbdesport. Així mateix es farà servir el hashtag #festamajorsbd.  

Paral·lelament l’Ajuntament ha desenvolupat una aplicació web adaptada per a dispositius mòbils, que permet accedir a totes les activitats de la Festa Major. S’hi pot accedir per data, per tipologia d’activitat (música, teatre...) o per espai on es duen a terme les propostes. També inclou una secció d’avisos on s’informarà dels canvis d’última hora que es puguin produir i d’altres informacions de caràcter general que puguin ser d’utilitat com ara els telèfons d’urgència. S’hi pot accedir des de l’aplicació per a dispositius mòbils SBD FESTA MAJOR 2015 (disponible a Play Store (Android)) o directament, des del navegador web del dispositiu mòbil http://m2.sabadell.cat/festamajor.