Els Saballuts celebren aquest cap de setmana els seus 25 anys d'història

Els Castellers de Sabadell duran a terme una sèrie d'actes a la ciutat

Redacció
06 de juny del 2019
Actualitzat a la 13:50h
Els Saballuts, en una actuació a la plaça Sant Roc
Els Saballuts, en una actuació a la plaça Sant Roc | Juanma Peláez
Els Castellers de Sabadell commemoraran aquest proper cap de setmana els seus 25 anys de vida amb una colla d'activitats, que es promocionen amb l'etiqueta #25deixantempremta. En el marc dels actes, s'ha elaborat una acció participativa on els membres de la colla han assumit el repte de marcar la seva empremta a la galta d’algú altre amb pintura de color verd o groc, enregistrar-ho i compartir el vídeo.

El programa per aquest cap de setmana consta d'un seguit d’activitats que es desenvoluparan a partir de divendres, amb un assaig pre-aniversari del qual s'espera un gran nombre de participants. Dissabte, a les 18.00 hores, tindrà lloc l’actuació de vigílies d'aniversari a la plaça del Doctor Robert.

A partir de les 20.00 hores també es podrà gaudir de diversos concerts a càrrec de CatRock en Família, Llongue & his Front Women and Men Band, i finalment CatRock. De la mateixa manera, els Saballuts s'han aliat amb Sabadell Cerveser. Aquesta associació, fundada l’any 2013 per uns membres especialitzats en cervesa artesana, té la missió de difondre els seus valors amb un discurs cultural que ofereix productes amb un sabor únic, ingredients de qualitat i diversos estils, i aquest cap de setmana instal·laran un servei de bar.

Ja diumenge, a les 12.00 hores, se celebrarà l’actuació d'aniversari a la plaça de Sant Roc, tot seguit un dinar popular al carrer dels Emprius, que s’acompanyarà de música en directe amb Pasquals i Desnatats per tancar el cap de setmana.