El fins ara alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, renuncia a ser regidor

Abandona la primera línia política

Carles Escolà, alcalde en funcions de Cerdanyola
Carles Escolà, alcalde en funcions de Cerdanyola | Adrià Costa
Redacció
06 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:32h
L'actual alcalde en funcions de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, ha anunciat la seva decisió de renunciar a ser regidor del municipi. La seva formació, Guanyem Cerdanyola, va perdre dos regidors a les eleccions del passat 26 de maig, passant de 5 a 3, fet que el situa fora de cap possibilitat no només per revalidar l'alcaldia, sinó de formar part d'un possible pacte de govern.



Envoltat de part dels integrants de Guanyem Cerdanyola, Escolà ha comunicat aquest dimecres la decisió per cedir protagonisme a altres membres de la formació. "Això no és un adeu, és el tancament d'una etapa per a mi i per al nostre projecte col·lectiu, per donar pas a una nova etapa amb nous lideratges", expressa Escolà.

Escolà marxa satisfet de la feina feta aquests quatre anys al front de l'alcaldia de Cerdanyola, on ha governat primer amb coalició amb el PDECat i ERC, més tard amb ERC i finalment en solitari, amb els 5 regidors que configuren el grup municipal. Ara serà el regidor Ivan González qui assumirà el rol que ara deixa vacant escolà al grup municipal.