La Festa Major de Sant Cugat programa més de 150 activitats en 50 espais diferents

La coincidència amb Sant Pere altera algunes cites de l'agenda

NacióDigital
09 de juny del 2019
La Festa Major de Sant Cugat d'enguany, que se celebrarà del 27 al 30 de juny, ha programat més de 150 activitats repartits en 50 espais diferents. El tradicional pregó anirà a càrrec del Clun Muntanyenc, entitat fundada el 1944 i formada quasi 2.000 socis.

L'agenda presenta algunes novetats respecte a d'altres anys per la coincidència amb la festivitat de Sant Pere. Els canvis són en la Cultura Popular i Tradicional, la Trobada Gegantera i les Sardanes es faran diumenge, coincidint amb la Diada Castellera qui deixarà de fer les vigílies. A més, la Trobada d’Entremesos d’arreu de Catalunya es durà a terme el divendres a la tarda. El Tast de Vins passa al Celler Modernista l’any que celebra la seva 20a edició.

En l'apartat musical, hi haurà: Marinah i Auxili a la plaça Octavià, remenda Jauría i Muyayo Rif al parc Ramon Barnils i Guillem Roma, Flamingo Tours, a la plaça Barcelona. Encara que el programa complet de la Festa Major es descobrirà el 17 de juny.  

En l'àmbit d'arts escèniques, la Desplaça Jove recupera la música electrònica i la seva Dance Zone amb Global parties i incorpora un espectacle de dansa Hip Hop amb Brodas,  a més dels habituals concerts.