La Crida per Sabadell oficialitza que votarà Juli Fernàndez en la investidura del nou alcalde

La formació de l'actual alcalde ha obtingut tres regidors, un menys que en el mandat vigent

Maties Serracant i Juli Fernàndez, conversant durant la campanya
Maties Serracant i Juli Fernàndez, conversant durant la campanya | Albert Segura
06 de juny del 2019
Actualitzat a les 0:36h
La Crida per Sabadell, formació que actualment ostenta l'alcaldia en la figura de Maties Serracant, ha fet oficial que el proper 15 de maig votarà Juli Fernàndez com a candidat a ser alcalde de la capital vallesana. En un comunicat, apunten que l'Assemblea General ha decidit fer aquest pas com a "mesura per evitar que el PSC de la corrupció i del 155 torni a
instal·lar-se a l’Ajuntament"

La força considera que els resultats de les eleccions municipals del 26 de maig "permeten evitar que l’herència del bustisme torni a impregnar l'administració amb les seves males pràctiques", apuntant que Sabadell "no pot tornar a la foscor dels setze anys de bustisme", destacant que "Marta Farrés n’és hereva directa, va formar govern durant onze anys amb Manuel Bustos al capdavant, i amb càrrecs de gran responsabilitat".

La força assenyala en el text que Farrés era tinenta d’alcalde d’Espai Públic quan es va iniciar la tramitació del contracte amb l'empresa de gestió de residus i neteja viària, Smatsa. És per això que demanen a les "forces compromeses amb la democràcia i amb la lluita contra la corrupció" que també optin per investir Juli Fernàndez, missatge dirigit exclusivament a Junts per Sabadell i a Podem.

A continuació podeu consultar els resultats que han obtingut els partits a la ciutat de Sabadell:

A continuació podeu consultar els resultats a nivell de Catalunya, d'Espanya i de la província de Barcelona.