Campos vol conèixer amb exactitud els plans d'Adif amb la remodelació de Montcada-Bifurcació

Compta amb un pressupost que supera el milió d'euros

Un usuari saltant per accedir al tren a Montcada Bifurcació
Un usuari saltant per accedir al tren a Montcada Bifurcació | Albert Hernàndez
Redacció
05 de juny del 2019
Actualitzat a les 18:21h
L'alcaldessa de Montcada i Reixac en funcions, Laura Camps, ha reaccionat amb reticència a l'anunci d'Adif de licitar la redacció de l'estudi per remodelar l'estació de Montcada-Bifurcació. Campos vol conèixer "exactament quines actuacions es preveuen", perquè "no han comptat amb nosaltres”.

Ha demanat una reunió "urgent" amb la gestora ferroviària, perquè ha definit aquest punt de la xarxa ferroviària de Rodalies com "un enclavament estratègic" al nord de Barcelona i el paper d'operativitat que té davant el supòsit que augmenti la capacitat dels túnels urbans de Barcelona.

Campos s'ha mostrat sorpresa, perquè no els han explicat res dels plans amb aquesta estació, malgrat les nombroses trobades entre l'empresa i Renfe en els últims anys. En relació amb els treballs que apunten que Montcada-Bifurcació tindrà quatre andanes per millorar l'accessibilitat i la seguretat "volem comprovar si totes les nostres reclamacions han estat recollides” i ha rematat, "és una demanda històrica" ​​del veïnat i el municipi.