Els gols de Judith Forca acosten la selecció espanyola júnior a les medalles

La sabadellenca va participar en la victòria davant Hongria

Redacció
22 d'agost del 2015
Actualitzat a les 9:45h
La selecció espanyola júnior femenina ha donat un altre pas endavant cap al seu objectiu de plantar-se a la gran final del Mundial de Volos (Grècia). El combinat estatal han quallat una actuació excel·lent i ha vençut a la primera classificada del Grup B, Hongria, gràcies a dos grans primeres parts i en saber mantenir el cap fred i defensar els dos últims. El 9-12 fa justícia a un equip que s'enfrontarà a semifinals al vencedor del Grècia-Canadà.

Des d'un bon començament, les noies de Xavi Pérez s'han posat per davant en el marcador. La capitana Bea Ortiz estrenava el marcador espanyol, mentre que la sabadellenca Judith Forca, l'egarenca Paula Leiton i Paula Crespi (CN Mediterrani) secundaven a la waterpolista del CN Rubí per rubricar els quatre punts amb els quals la selecció ha saldat el primer període (3-4). 

En el segon període han aconseguit augmentar la renda fins als tres gols. El parcial de 0-4, de fet, ha col·locat un marcador provisional de 3-8, maquillat per dos gols hongaresos de Gurisatti i Mat. El doblet d'Irene González i altre cop Judith Forca i Andrea González posaven la rubrica al marcador.

A partir del descans llarg i amb el 5-8 en l'electrònic, Espanya ha sortit a intentar gestionar l'avantatge i intentar deixar sentenciat el partit davant les hongareses. Han estat fortes en defensa i han aconseguint mantenir els tres gols de renda (8-11) de cara al període definitiu. Repetien Paula Crespi, Paula Leiton i Irene González com a golejadores.

De nou l'atacant del CN Rubí Irene González veia porta. Un exercici defensiu exhaustiu al llarg de tot l'última part, només concedint el 9-12 quan quedaven tres segons, ha posat la rúbrica a una magnífica trobada i dóna l'opció al combinat espanyol d'assolir medalles.