La llista del PP per al 27-S conté quatre vallesans

Antonio Manuel Carpio, Feliciano Baratech, Cuca Santos i Saray Muñoz formaran part de la candidatura popular al Parlament de Catalunya

Lluïsa Tarrida
24 d'agost del 2015
Actualitzat a les 17:37h
Antonio Manuel Carpio, Feliciano Baratech, Maria Consuelo Santos i Saray Muñoz
Antonio Manuel Carpio, Feliciano Baratech, Maria Consuelo Santos i Saray Muñoz | @AntoniCarpio, @ChanoBaratech, A. S. i A. B.

Antonio Manuel Carpio, Feliciano Baratech, Maria Consuelo Santos i Saray Muñoz Foto: @AntoniCarpio, @ChanoBaratech, A. S. i A. B.


Un total de quatre polítics del Partit Popular (PP) al Vallès Occidental concorreran a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre formant part de la llista popular encapçalada per Xavier García Albiol. 

Concretament, Antonio Manuel Carpio ocuparà el número 28 de la llista del PP. Carpio és president local del partit a Castellar del Vallès i en les passades eleccions municiapls va encapçalar la candidatura a l'alcaldia en aquesta localitat.

El segueix en el lloc 40 Feliciano Baratech, de Sant Quirze del Vallès. Baratech es va afiliar al Partit Popular el 1995 i des del 2014 és president del grup local a la ciutat, fet que el va portar a encapçalar la candidatura popular santquirzenca en les darreres eleccions municipals.

D'altra banda, la sabadellenca nascuda a Madrid Cuca Santos ocuparà el número 59 de la candidatura. Santos és coneguda per ser una de les tres persones que van interposar una denúncia contra la immersió lingüística defensant l'escolarització en castellà. També va participar en les darreres eleccions municipals a Sabadell com a número 2 de la llista liderada per Esteban Gesa i actualment és secretària general de la formació local popular.

Finalment, Saray Muñoz, de Badia del Vallès, anirà en el número 76 de la llista popular al legislatiu català. Actualment és regidora del grup municipal del PP a l'Ajuntament badienc, on es va presentar com a alcaldable en les passades eleccions municipals.