Cs avisa que si PSC pacta amb Junts per Sabadell descarti el seu suport

El candidat de la formació taronja, Adrián Hernández, assegura els socialistes estarien "traint" als seus votants

El candidat de Cs durant  el Debat Decisiu, celebrat a les acaballes de la campanya
El candidat de Cs durant el Debat Decisiu, celebrat a les acaballes de la campanya | Juanma Peláez
Redacció
02 de juny del 2019
Actualitzat a les 17:58h
Menys de dues setmanes per a la celebració del ple de configuració del govern municipal a Sabadell i tot està a l'aire. Tanmateix, poc a poc, es van dissipant alguns dubtes per on s'encaminaran els pactes. L'alcaldable de Cs, Adrián Hernández, s'ha mostrat molt clar en aquest sentit i ha enviat un missatge directe al PSC: "Si prefereix governar amb Puigdemont, que no compti amb Cs". 

Una reacció arran de l'oferta del número 2 de la candidata a l'alcaldia Marta Farrés, Pol Gibert, en la qual demanava "fer tot el necessari" perquè "les ganes de canvi" que havien manifestat en campanya esdevinguessin realitat. Hernández ha recordat que la seva proposta és "un pacte d'estabilitat entre les forces no independentistes respectant el resultat electoral" de les eleccions municipals.

El líder de la força taronja ha dit que Junts per Sabadell va signar un pacte amb ERC i l'Assemblea Nacional Catalana que "excloïa als no independentistes" i per això, un acord amb el partit de Lourdes Ciuró "és trair als votants socialistes".