Un home en mata un altre amb múltiples ganivetades a Montcada i Reixac

Un grup de veïns han retingut i colpejat el presumpte agressor, rodejant-lo fins a l'arribada dels Mossos

Dispositiu policial a Montcada i Reixac.
Dispositiu policial a Montcada i Reixac. | ACN
NacióDigital
01 de juny del 2019
Un home ha mort aquest dissabte apunyalat a Montcada i Reixac (Vallès Occidental). Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, l'agressió, amb arma blanca, ha tingut lloc als volts de dos quarts d'onze del matí en plena via pública, a la zona de l'estació de Renfe del barri de Santa Maria.

Segons explica el cos policial, la víctima ja es trobava morta quan hi han arribat i han detingut el presumpte autor dels fets, localitzat a la zona. De fet, alguns testimonis han explicat que un grup de veïns han retingut i colpejat el presumpte agressor, rodejant-lo fins a l'arribada de la policia catalana.

El detingut és un home de 26 anys i de nacionalitat espanyola i, segons els testimonis, la víctima ha rebut diverses punyalades a diferents parts del cos amb un ganivet llarg. Alguns testimonis han apuntat a l'ACN que el mòbil de l'agressió podria ser passional i que, després dels fets, el presumpte autor dels fets hauria llençat el ganivet en un pati de la zona.

El Sistema d'Emergència Mèdiques (SEM) s'ha desplaçat al lloc dels fets i ha confirmat la mort de la víctima. També ha activat el suport psicològic per a l'atenció als seus familiars. Agents de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Nord s'han fet càrrec de la investigació.