tabaquisme

FOTOS El mural de Werens en el Dia Mundial sense tabac a Can Puiggener

La jornada s'ha celebrat aquest divendres

per Redacció, 31 de maig de 2019 a les 21:40 |
L'obra de l'artista sabadellenc a la plaça Primer de Maig | Ajuntament de Sabadell
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres s'ha celebrat el Dia Mundial sense tabac i a Sabadell bona part de les activitats s'han concentrat al barri de Can Puiggener. La més cridanera, molt probablement, ha tingut un segell: Werens. L'artista sabadellenc ha fet un mural a la plaça del Primer de Maig amb el seu estil particular. 

Dijous al matí ja va començar a dibuixar-lo i aquest divendres l'ha acabat. Mentre ha anat creant l'obra, s'han fet tota mena d'activitats al voltant d'aquesta temàtica com ara taules informatives, amb consells i recursos per deixar de fumar, així com cooximetries (una prova que detecta el monòxid de carboni en l’aire espirat), entre d'altres. La finalitat és sensibilitzar la ciutadania sobre la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o bé d’abandonar aquest hàbit, fent una especial incidència en la importància de consolidar com a espais sense fum els espais públics com també aquells freqüentats per infants o adolescents.

 

Un dels dos dibuixos de Werens a Can Puiggener Foto: Ajuntament de Sabadell

S'ha fet en el marc del Dia Mundial sense tabac Foto: Ajuntament de Sabadell

 

Participació