Pol Gibert reivindica el «missatge nítid de canvi» de la ciutadania per fer Farrés alcaldessa

Admet estar sorprès pels moviments "d'alguns candidats" per "mantenir la cadira"

Els socialistes Pol Gibert i Marta Farrés
Els socialistes Pol Gibert i Marta Farrés | Albert Hernàndez
31 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:23h
El número 2 i primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, ha reivindicat els resultats del partit obtinguts el passat diumenge a les eleccions municipals, per tal que la candidata Marta Farrés sigui la propera alcaldessa. La ciutadania ha enviat “un missatge nítid de canvi”, ha etzibat i ha justificat la seva argumentació amb els suports a les urnes que han fet els socialistes “no només la primera força de la ciutat, sinó que hem doblat els resultats de fa quatre anys”.

Gibert ha expressat sorpresa pels “esforços d’alguns candidats” per “mantenir la cadira a costa de repetir un govern macedònia”. Ha qualificat de “dur càstig” el que han rebut els partits que han governat a la ciutat els últims quatre anys.

En aquest sentit, ha afirmat que Sabadell “mereix molt més que uns dirigents que són capaços d’intimidar als seus treballadors fins i tot al seu domicili particular”, en referència al possible pacte que pugui suposar una “repetició” d’un consistori liderat pel candidat d’ERC, Juli Fernàndez, i de la Crida per Sabadell, Maties Serracant. Per això, ha insistit que els resultats de les eleccions han “dit ben clar que no és el es que vol”.

També ha enviat un missatge a la resta de partits que “han compartit les ganes de canvi” i així ho han manifestat durant la campanya electoral, perquè “ara facin tot el necessari” per garantir-ho.