Els pensionistes de Sabadell veuen amb bons ulls els resultats electorals tot i que seguiran manifestant-se

Entregaran una carta als diputats sabadellencs electes

Una de les concentracions del col·lectiu el primer dilluns de mes a la plaça Sant Roc
Una de les concentracions del col·lectiu el primer dilluns de mes a la plaça Sant Roc | Albert Segura
Redacció
31 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:03h
Un cop superats els dos mesos llargs de campanya electoral i les respectives cites amb les urnes, la Plataforma en Defensa de les Pensions de Sabadell ha celebrat els resultats, especialment els que s'han donat a les generals. "La victòria de l'esquerra" i "la possibilitat real d'un govern" d'aquestes característiques ha estat ben rebut pel col·lectiu. Tot i així, han avisat que seguiran manifestant-se i reclamant unes pensions dignes. 

Així, aquest dilluns, com venen fent els últims mesos els primers dilluns de mes, es tornaran a concentrar a la plaça Sant Roc, perquè "encara no hi ha res decidit, la reforma del PP sobre el factor sostenibilitat no ha estat derogada, la revisió per l'IPC s'aplicarà fins l'any que ve". A més, ha apuntat que la patronal COE i la Comissió Europea pressionen per reduir les pensions i complementar-les amb fons privats. 

Per això, han recalcat que "és més necessària que mai i no desistirem". A més de les protestes, la plataforma entregarà una carta als diputats sabadellencs electes. És a dir, Gabriel Rufián d'ERC, Francesc Aranda del PSC i Joan Mena d'En Comú Podem perquè s'aconsegueixi la "revalorització en funció d'IPC, derogant les reformes del PP".