Mor un veí de Sabadell en un accident de trànsit a Castellbisbal

El conductor de la furgoneta dona positiu en el test d'alcoholèmia

El lloc on s'ha produït l'accident mortal
El lloc on s'ha produït l'accident mortal | Google Maps
Redacció
31 de maig del 2019
Actualitzat a les 10:39h
Un veí de Sabadell, C.S.P. i de 34 anys, ha mort la nit d’aquest dijous a l’Hospital de Bellvitge, després d’ingressar en estat crític per un accident amb la motocicleta que conduïa i una furgoneta. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís sobre les 21.15 que s’havia produït un sinistre a la C-243c, a Castellbisbal.

El conductor del vehicle, que inicialment va fugir del lloc, posteriorment va tornar i es va sotmetre a la prova d’alcoholèmia, amb un resultat positiu. Els agents l’han detingut com a presumpte responsable d’un delicte d’abandonament del lloc de l’accident, conduir sota els efectes de l’alcohol i homicidi per imprudència greu.

La policia catalana està investigant el cas, però segons ha apuntat el Servei Català de Trànsit (SCT) el conductor de la furgoneta hauria “realitzat una maniobra indeguda”.

Fins al lloc es van desplaçar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima mortal, aquest 2019 han mort 66 persones a les carreteres catalanes.