Canvi de lloc i una experiència cervesera, novetats de l'Embassa't

Es durà a terme a l'esplanada de davant de la Pista Coberta d'Atletisme

Celebració de l'Embassa't de Sabadell al 2018
Celebració de l'Embassa't de Sabadell al 2018 | Juanma Peláez
Redacció
29 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:35h
El festival Embassa't ja és a tocar, i en aquesta ocasió arriba amb novetats. Si l'any passat, per celebrar els seus deu anys de vida, es va traslladar a l'emplaçament que el va veure néixer, La Bassa, aquest 2019 repeteix zona de Sabadell, però no estrictament el recinte en piscines. Aquest cop, els escenaris es traslladaran a l'esplanada que hi ha davant la Pista Coberta d'Atletisme, on també s'hi instal·larà un espai per tenir una experiència cervesera vinculada amb la música.

La cita se celebrarà els divendres 14 de juny i dissabte 15 de juny, amb tres escenaris, el Yeearphone, el Bassa i el Club. I hi passaran grups de diverses tendències i estils, obrint Pilinpinpussies, escollit a tal efecte a la final del Fàbrica Embassa’t a l’auditori del Macba.

La jornada inaugural comptarà com a cap de cartell a la proposta islandesa de Kiasmos, i els seguiran altres formacions com El Petit de Can Eril, Joe Crepúsculo, Cala Vento, Clara Peya, Ljubliana and the Seawolf, Lasers, Ylia, Shaktu Alliance, Novedades Carminha, Kazy Lambist, Delaporte, Mourn, Ferran Palau, Cariño, Germà Aire, Carla, Lapsus, Laut, CEE Shepherds, Abu Sou, Ivy Barakakati, Mr. K!, Sonido Tupinamba, i Tilt!

Mentre que en els darrers set anys la cita ha tingut una mitjana de 900 espectadors, s'espera que aquest any hi passin unes 1.800 per dia. Per arribar-hi, Transports Urbans de Sabadell oferirà un servei ampliat amb línies exclusives per anar i tornar del festival. Els autobusos de la L15 sortiran cada 30 minuts de diferents estacions incloses l’Estació d’Autobusos de Sabadell i l’estació de RENFE Sabadell Centre, i són una opció si es ve des de Barcelona o Terrassa amb FGC.

Cervesa i música

Complementàriament el Festival disposarà d’una oferta gastronòmica per als assistents, així com la consolidació de la proposta familiar de les darreres edicions, amb espai de lactància, jocs, tallers i espectacles infantils. A més, es disposarà d'un espai per a fer tastos de cervesa amb música exclusivament pensada per degustar el producte en qüestió.