Marta Farrés es posa a disposició de la resta de forces

Estén la mà per "sumar idees"

Pol Gibert, amb Marta Farrés
Pol Gibert, amb Marta Farrés | Juanma Peláez
29 de maig del 2019
La candidata del PSC a l'alcaldia de Sabadell, Marta Farrés, representa la força majoritària al ple de la capital vallesana els propers quatre anys. Només amb la no entesa de la resta de forces representades tindria suficient per governar, això sí, en minoria, i aquesta és una opció que, tot i visible en l'horitzó, la socialista intentarà evitar.

És per això que en un comunicat, la candidata estén la mà a la resta de forces presents al futur ple. Donat que ERC s'hi ha oposat frontalment, en considerar-la "corrupció" i "155", els republicans queden descartats, igual que la Crida per Sabadell, pels mateixos motius, el missatge s'adreça als tres partits restants: Ciutadans, Junts per Sabadell i Podem.

"La ciutadania ens ha enviat un missatge alt i clar: el temps del desgovern i de governar d’esquenes a més de la meitat dels sabadellencs i sabadellenques ha arribat al seu final", assenyala la candidata. "Faig una crida a totes les forces polítiques a sumar-se al nostre projecte de canvi, els socialistes mantenim la mà estesa per parlar amb tothom i ser
capaços d’agrupar el màxim d’idees i sensibilitats possibles, deixant de banda a tota aquella persona que vulgui parlar de quelcom que no sigui la ciutat de Sabadell i els seus ciutadans", afegeix.