FOTOS Sense carnet i molt begut: així anava el conductor que va bolcar el cotxe dissabte a Ca n'Oriac

Va afectar alguns vehicles aparcats

El vehicle accidentat
El vehicle accidentat | Dani Sánchez
Redacció
28 de maig del 2019
Un aparatós accident de trànsit va sacsejar la tarda de dissabte al barri de Ca n'Oriac. Per causes que es desconeixen, a les 17.52 hores, un vehicle va bolcar en pla carrer, a la confluència de Mulleres amb Agudes.

El vehicle va xocar contra quatre vehicles estacionats a la via pública, i finalment va quedar bolcat lateralment a la calçada com a conseqüència del fort impacte. El conductor, un home de 33 anys, no disposava de permís de conduir al no haver-lo obtingut mai, i va donar un resultat positiu de 0,75 mg/l a la prova d’alcoholèmia, quan la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l.

El vehicle accidentat. Foto: Dani Sánchez


Amb posterioritat i un cop a les dependències de la Policia Municipal, el conductor va requerir l’assistència d’una ambulància del SEM atès que li feia mal una mà. Els policies actuants van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques i per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai el permís de conduir.

Al lloc de l’accident de trànsit van intervenir dos dotacions del cos de bombers de la Generalitat i dues unitats de la Policia Municipal.

 

El vehicle accidentat. Foto: Dani Sánchez