​Lourdes Ciuró: «Hi som per governar»

La candidata de Junts per Sabadell avança que l’eix programàtic serà clau per entendre’s amb Juli Fernàndez, o amb Marta Farrés si és vetada

Lourdes Ciuró, al Debat Decisiu de Sabadell
Lourdes Ciuró, al Debat Decisiu de Sabadell | Juanma Peláez
27 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:59h
Junts per Sabadell ha perdut un regidor respecte la configuració de l’actual grup municipal del PDECat, però es troba en les travesses per decantar el futur govern de la ciutat en pro del PSC de Marta Farrés o l’ERC de Juli Fernàndez. La candidata Lourdes Ciuró deixa clar que només s’entendran amb aquells qui els vulguin comptar per governar.

Ciuró assegura que s’ha fet una campanya molt intensa des de la candidatura, i que s’ha definit un model de ciutat i un projecte per als propers quatre anys que seran pal de peller a les negociacions. "Ens plantegem fer govern, tenim mà estesa, en Juli Fernàndez és l’opció preferent, però veurem quins acords hi ha i com evolucionen, sempre per fer govern", ha expressat Ciuró en declaracions a NacióSabadell.

En aquest sentit, assegura que l’alcaldia no és "un xec en blanc" ni la negociació un "tema de cadires", sinó d’aplicar projecte, motiu pel qual aquest aspecte pesarà en les converses. Amb tot, recorda que l’acord establert amb ERC per donar suport a la llista independentista més votada té condicions: "Si som vetats quedaríem amb les mans deslliurades", adverteix, en clara referència al 2015, quan la Crida per Sabadell els va fer caure de la configuració d’un govern a Sabadell.