eleccions sabadell 2019

FOTOS La victòria socialista a les eleccions municipals de Sabadell 2019

La socialista lamenta la sortida del ple de Joan Berlanga, de Sabadel en Comú

per Juanma Peláez, Sabadell, 27 de maig de 2019 a les 02:20 |
Alegria a la seu del PSC | Juanma Peláez
La guanyadora de les eleccions municipals de Sabadell, la socialista Marta Farrés, ha fet una lectura molt clara d'aquest triomf: "Fa quatre anys vam parlar les urnes i ens van donar un missatge. Hem estat quatre anys renovant lideratge, equip i programa". Farrés ha garantit que "tornarem a tenir l'alcaldia" i ha presumit de bona feina i d'aquí que la gent "tingués ganes de votar, del canvi". 

No ha volgut pronunciar-se sobre pactes i relacions perquè amb els 10 regidors pugui governar, "demà pensarem com ho fem", tot i que ha avisat que "som una força que pacta, oberta i no tenim la veritat absoluta".


La guanyadora de la cita electoral ha admès que la dinàmica guanyadora socialista, endegada amb les eleccions generals del passat 28 d'abril, "evidentment ha ajudat" i ha afegit, "la gent ha sabut apreciar que a Espanya hi ha un lideratge fort".
 

La seu del PSC, alegria desfermada Foto: Juanma Peláez


La candidata del PSC té molt clar per on dirigirà les seves polítiques, "tres blocs", ha assenyalat. Un primer que vagi enfocat en el dia a dia, amb carrers més nets i segurs. Un segon que contempla un pla d'inversions i "el Sabadell 2030", que vol dir infraestructures, el Taulí i l'aeroport, entre d'altres.

Missatge al comuns


Farrés ha enviat un missatge de suport a Sabadell en Comú, que ha liderat Joan Berlanga. Els comuns s'han quedat fora del plenari (han obtingut 3.886 vots, un 4,03%) i "ho lamentem", perquè "no són els nostres enemics i ho dic sincerament, em sap greu". 

 

Participació