Marta Farrés: «Fa quatre anys van parlar les urnes i ens van donar un missatge»

La socialista lamenta la sortida del ple de Joan Berlanga, de Sabadell en Comú

La guanyadora de les eleccions 2019 de Sabadell
La guanyadora de les eleccions 2019 de Sabadell | Juanma Peláez
Albert Hernàndez / Albert Segura
27 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:29h
La guanyadora de les eleccions municipals de Sabadell, la socialista Marta Farrés, ha fet una lectura molt clara d'aquest triomf: "Fa quatre anys vam parlar les urnes i ens van donar un missatge. Hem estat quatre anys renovant lideratge, equip i programa". Farrés ha garantit que "tornarem a tenir l'alcaldia" i ha presumit de bona feina i d'aquí que la gent "tingués ganes de votar, del canvi". 

No ha volgut pronunciar-se sobre pactes i relacions perquè amb els 10 regidors pugui governar, "demà pensarem com ho fem", tot i que ha avisat que "som una força que pacta, oberta i no tenim la veritat absoluta".

La guanyadora de la cita electoral ha admès que la dinàmica guanyadora socialista, endegada amb les eleccions generals del passat 28 d'abril, "evidentment ha ajudat" i ha afegit, "la gent ha sabut apreciar que a Espanya hi ha un lideratge fort".
 

La seu del PSC, alegria desfermada Foto: Juanma Peláez


La candidata del PSC té molt clar per on dirigirà les seves polítiques, "tres blocs", ha assenyalat. Un primer que vagi enfocat en el dia a dia, amb carrers més nets i segurs. Un segon que contempla un pla d'inversions i "el Sabadell 2030", que vol dir infraestructures, el Taulí i l'aeroport, entre d'altres.

Missatge al comuns

Farrés ha enviat un missatge de suport a Sabadell en Comú, que ha liderat Joan Berlanga. Els comuns s'han quedat fora del plenari (han obtingut 3.886 vots, un 4,03%) i "ho lamentem", perquè "no són els nostres enemics i ho dic sincerament, em sap greu".