Juli Fernàndez (ERC): «Avui hem de tornar a donar una lliçó de democràcia»

El candidat ha votat a l'Escola Industrial

Juli Fernàndez, candidat d'ERC, votant a l'Escola Industrial
Juli Fernàndez, candidat d'ERC, votant a l'Escola Industrial | Juanma Peláez
26 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:06h
El candidat d'ERC a la ciutat de Sabadell, Juli Fernàndez, ha emès el seu vot a les 11.15 hores a l'Escola Industrial. Ho ha fet acompanyat del diputat republicà al Congrés de Madrid, el també sabadellenc Gabriel Rufián.

"Avui hem de donar una nova lliçó de democràcia, fer costat a tots els que en aquest moment pateixen i els que volem continuar treballant honestament per a la ciutat", ha expressat Fernàndez. "Sempre que hi ha urnes, anem a omplir-les de manera massiva", ha afegit.

L'alcaldable també ha fet referència a l'incident que ha tingut lloc just abans que ell arribés al col·legi electoral, quan la candidata de Vox, Patrícia Muñoz, ha demanat a dos vocals que retiressin les samarretes que duien, on s'hi podia llegir el missatge "antifeixista sempre" i "comunisme".
 

Juli Fernàndez, saludant en Cesc Esteve. Foto: Juanma Peláez


"La gran majoria de gent no es podria sentir al·ludida per una samarreta on hi diu antifeixisme, els que s'hi sentin deu ser perquè ho són", ha expressat. Fernàndez i Rufián han anat a veure un dels vocals, en Cesc Esteve, membre del CDR Sabadell i que va ser detingut per l'encadenament davant les portes del TSJC en 23 de febrer de l'any passat.