eleccions municipals 2019

Aquests són alguns dels projectes que Sabadell executarà governi qui governi

Es tracta de procediments ja tancats amb l'executiu vigent

per Redacció, 24 de maig de 2019 a les 14:31 |
La mobilitat tindrà protagonisme | Juanma Peláez
A hores d'ara és una incògnita saber qui governarà la ciutat de Sabadell els propers quatre anys, tot dependrà de l'aritmètica que sortirà el proper diumenge. Ara bé, hi ha una sèrie de projectes que es duran a terme independentment de qui hi hagi a l'Ajuntament, d'acord amb el que l'executiu vigent ha tirat endavant.

Així, aquest mateix any es desenvoluparà un paquet d'accions, com ara l'asfaltat de 132 carrers de tota la ciutat, la renovació de 152 àrees de jocs infantils, o la instal·lació de 5 estacions de recàrrega de vehicles elèctrics per a 20 places simultànies. A més, l'Ajuntament adquirirà 6 cotxes i 18 furgonetes elèctrics nous per a la flota municipal, així com adquirir una desena de busos híbrids. L'aparcament també comptarà amb un nou sistema de senyalització per facilitar l'arribada al Centre des de fora de Sabadell.


Els carrers Llobet i les Paus també se sotmetran a una remodelació per pacificar l'àrea, es procedirà a fer el Parc de les Aigües, la plaça de Lisboa, sumar verd al Parc del Nord, a ampliar la plaça de Fidela Renom i a unir les de Mestre Planas i Montserrat Roig. També es construiran les escales que uneixen el carrer de Gòngora amb la carretera de Barcelona, i s'executarà la primera fase de per urbanitzar l'espai resultant del soterrament dels FGC entre Gràcia i Can Feu.

La plaça Major també es remodelarà, amb un nou umbracle, s'hi plantaran els primers arbres i s'hi posarà un punt d'aigua. També es reformarà l’edifici de Jean Piaget per convertir-se en el el primer amb certificat d’Emissions properes a 0 de la ciutat, que es destinarà a les entitats.

A banda, es millorarà la mobilitat al Polígon de Can Roqueta, es crearà una zona de jocs i d'estada al Vapor Turull i es construiran unes escales externes al centre Cívic de Torre-romeu. A nivell de mobilitat sostenible, es crearan nous aparcaments segurs i espais Bicibox.
 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis

 

Participació