Quin temps farà aquest diumenge d'eleccions?

Les precipitacions afectaran diverses zones d'arreu del territori català durant tot el dia

S'esperen precipitacions de baixa intensitat a tot el territori
S'esperen precipitacions de baixa intensitat a tot el territori | Anna Mira
NacióDigital
25 de maig del 2019
Aquest diumenge torna a ser jornada electoral i més de cinc milions de catalans estan cridats a les urnes per a participar en els comicis municipals i europeus. La previsió del temps és un dels afers més importants de la jornada, tant per la importància de les eleccions com perquè és diumenge, un dels dies més familiars de la setmana. 

Les prediccions apunten a un cel serè o poc ennuvolat fins a migdia, on a partir de llavors començarà a empitjorar el temps. Les nuvolades creixeran a punts de muntanya i després afectaran bona part dels Pirineus i Prepirineus. La resta del territori començarà a patir aquest empitjorament del temps durant el mateix migdia o la primera hora de la tarda.

Les precipitacions i els ruixats seran irregulars bona part del dia, amb una afectació a tota Catalunya però en especial al litoral i prelitoral. A la zona nord del país s'esperen precipitacions des de primera hora del dia. En general seran precipitacions febles, puntualment moderades i acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, res a veure amb les prediccions pel dissabte, que si que apunten a unes precipitacions més importants a bona part de Catalunya.