Jornada de reflexió passada per aigua

La temperatura recularà lleugerament

Núvols de tempesta sobre Sabadell
Núvols de tempesta sobre Sabadell | Albert Segura
Redacció
24 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:38h
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dissabte el dia començarà amb el cel molt ennuvolat o cobert en general tot i que amb el pas de les hores, i sobretot durant la tarda, la nuvolositat s'anirà fent menys compacta. També s'espera el creixement de nuvolades a partir de migdia que avançaran de nord a sud. Independentment, el vessant nord del Pirineu romandrà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada.

Durant la matinada i fins a mig matí s'espera precipitació que podrà afectar qualsevol punt tot i que, amb major probabilitat, a punts del litoral i prelitoral sobretot del sector central. A partir de migdia també s'esperen ruixats a punts de la meitat nord que durant la tarda es desplaçaran cap al sud. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. Aniran acompanyats de tempesta i localment de calamarsa. Al vessant nord del Pirineu s'espera precipitació continuada al llarg de tot el dia d'intensitat feble o moderada. Acumularà quantitats abundants, i localment molt abundants. La cota de neu voltarà els 2400 metres.

El dia començarà amb el cel molt ennuvolat o cobert en general tot i que amb el pas de les hores, i sobretot durant la tarda, la nuvolositat s'anirà fent menys compacta. També s'espera el creixement de nuvolades a partir de migdia que avançaran de nord a sud. Independentment, el vessant nord del Pirineu romandrà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada.