Iceta demana el vot per a Marta Farrés per acabar amb el «govern macedònia»

Ha fet una visita a la ciutat en un acte al Complex de Gent Gran de Sant Oleguer

Acte del PSC a Sant Oleguer amb Miquel Iceta
Acte del PSC a Sant Oleguer amb Miquel Iceta | PSC Sabadell
24 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:28h
Marta Farrés ha portat a Sabadell el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, per tancar la campanya a l'alcaldia, i ho ha fet al Complex de Gent Gran de Sant Oleguer, on s'hi han aplegat un centenar de persones. Iceta ha demanat el vot per a Farrés per acabar amb el "govern macedònia".

Així, ha demanat "votar a Farrés en front d’un govern macedònia, un govern que volen repetir però que no saben ben bé com ni per què fer-ho". Iceta, que no ha atès la premsa, ha assegurat que els socialistes volen "intentar fer les coses el millor possible".  "Aquests dies a Catalunya he vist que la realitat és molt diferent a cada municipi, més enllà de les sigles, el sentit de ser a un Ajuntament és el de treballar pel poble i el programa dels socialistes es repeteix: el dinamisme econòmic, les polítiques socials, l’espai urbà i la seguretat, sense oblidar que l’Ajuntament ha de ser de tots", ha apuntat.

En aquest sentit, ha apel·lat al diàleg i a què les institucions "siguin per tots, i això només és possible amb Farrés com a alcaldessa", ha afegit Iceta. Farrés, pel seu cantó, ha destacat que els socialistes han fet "una campanya en positiu, sense bronca, constructiva i per parlar del molt que volem fer a Sabadell i pels seus ciutadans".