ELECCIONS SABADELL 2019

FOTOS Clauers, ossets, globus, bolígrafs... el material de campanya que els partits han repartit a Sabadell

100% Sabadell i PP han estat els més productius

per NacióSabadell, 24 de maig de 2019 a les 18:00 |
Material de campanya de Sabadell del 2019 | Albert Segura
Les eleccions solen venir acompanyades de tot tipus de material per repartir entre la població, amb l'objectiu de ser en els racons més quotidians, com carrers, menjadors i fins i tot habitacions infantils. Aquesta campanya electoral ens ha deixat algun d'aquest material de les principals formacions que concorren a la cursa a l'Ajuntament.
 

Material de campanya de Sabadell del 2019. Foto: Albert Segura


Les dues formacions que més han destacat han estat 100% Sabadell i el PP. Els primers han repartit una bossa, llaminadures, un got de plàstic, ossets de peluix i fins i tot una capseta per desar les bosses per recollir les defecacions de gossos al carrer.
 

Material de campanya de Sabadell del 2019. Foto: Albert Segura


En el segon cas, el PP ha donat a la seva parada clauers, bolígrafs, llapis, polseres amb la bandera d'Espanya i fins i tot un estri de plàstic per desbloquejar els carros de la compra dels supermercats. Altres formacions, com ERC, han donat una polsera amb el lema Sabadell és republicana.
 

Material de campanya de Sabadell del 2019. Foto: Albert Segura


Un dels elements comuns han estat els globus i els caramels, així com també piruletes, que algunes formacions com Ciutadans o PSC han donat als qui s'han adreçat a les seves carpes. La Crida per Sabadell o Junts per Sabadell, per altra banda, va lliurar un punt de llibre per Sant Jordi, mentre que Sabadell en Comú va optar per repartir la tradicional ceba.

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis

 

Participació