eleccions municipals 2019

VÍDEO Toni Comín trasllada el seu suport al candidat d'ERC a Sabadell Juli Fernàndez

A través d'un vídeo penjat a la xarxa

per NacióSabadell, Sabadell, 24 de maig de 2019 a les 11:21 |
Qui va ser conseller de Salut de Carles Puigdemont, Toni Comín, ha traslladat el seu suport al candidat a l'alcaldia de Sabadell, Juli Fernàndez, amb un missatge a la xarxa. Es tracta d'un enregistrament que l'actual regidor d'Acció Social, Gabriel Fernàndez, va fer en una visita a Comín:
 
Un govern d'ERC per primer cop des de 1931

Fernàndez a volgut aprofitar la darrera jornada de campanya per demanar el vot als sabadellencs, posant sobre la taula la feina feta en els darrers quatre anys de govern. "Hem fet projectes que semblaven impensables, posant al dia una ciutat que estava molt precària, amb projectes cabdals per a la cohesió social, i d'haver fet evident que som capaços de defensar els drets i les llibertats de la nostra gent", ha expressat en un contacte amb els mitjans de comunicació.

En aquest sentit, ha demanat la confiança perquè ERC torni a guanyar les eleccions a Sabadell per primer cop des de 1931, per tenir un "govern honest i republicà que treballi per a tothom, que tiri endavant les polítiques de defensa dels drets socials i efectivament compromès en l'avenç i la consolidació de la República".


 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis

 

Participació