VÍDEOS Els minuts d'or del Debat Decisiu de les eleccions de Sabadell 2019

L'acte ha estat organitzat per NacióSabadell, juntament amb iSabadell, Ràdio Sabadell i MolaTV al Centre Cívic de Can Rull

Els candidats de Sabadell amb Xavi Bundó
Els candidats de Sabadell amb Xavi Bundó | Juanma Peláez
Albert Hernàndez / Albert Segura
24 de maig del 2019
Actualitzat a les 10:11h

El procés sobiranista i la gestió dels darrers quatre anys de la ciutat han protagonitzat clarament El Debat Decisiu de Sabadell, que han organitzat els mitjans iSabadell, NacióSabadell, Mola TV i Ràdio Sabadell, i que s’ha celebrat al Centre Cívic de Can Rull, amb el periodista director i presentador del programa Via Lliure de RAC1 Xavi Bundó. La cita ha omplert el recinte en dues sales, amb unes 250 persones, sumades a les que ho han seguit en directe a través dels mitjans que l’han organitzat.

La vetllada ha comptat amb tres blocs, un primer més ampli sobre la ciutat, un segon sobre el procés sobiranista i un tercer sobre els pactes, que s'havien sortejat dies previs amb representants dels vuit partits amb representació al ple. Per últim, el minut d'or que ha obert la candidata de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, i ha tancat la de 100% Sabadell, Marisol Martínez: 

Lourdes Ciuró (Junts per Sabadell): "No podem tornar als 16 anys d'estancament i als quatre dels de suposadament de transformació"


Marta Farrés (PSC): "Tenir la garantia d'una alcaldessa socialista. Sabadell necessita un canvi"

Joan Berlanga (Sabadell en Comú): "Hem demostrat que som gent de fiar. Hem posat per davant la ciutat dels interessos de partit"

Adrián Hernández (Cs): "El 26-M votem regeneració i canvi"

Maties Serracant (Crida per Sabadell): "Ens sentim pal de paller d'aquesta transformació, la Crida aposta per reeditar el govern d'esquerres"

Juli Fernàndez (ERC): "Aquestes eleccions o les guanya la corrupció i el 155 o la honestedat i el republicanisme"

Esteban Gesa (PP): "El vot útil del centre dreta és el PP"

Marisol Martínez: "Necessitem un lideratge amb sentit comú i ara toca pensar en Sabadell i això vol dir pensar en tots"

 
Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis